Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, ieșire SURPRINZĂTOARE după noaptea furtunoasă de la PSD: 'Iertați-ne! Încă nu știm să ne asumăm o înfrângere'

codrin stefanescu

Iertați-ne, încă nu știm să ne asumăm o înfrângere, este mesajul pe care fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu îl publică miercuri pe Facebook după ședința tensionată de ieri de la PSD.

„Iertati-ne! Incā nu stim sā ne asumām o infrângere. Si in astfel de momente scoatem la ivealā, in public, tot ceea ce este de neacceptat la noi. Lipsa de camaraderie si colegialitate, trādarea, lipsa de scrupule. Si multe vorbe grele rostite la nervi ce nu se vor sterge niciodatā. Vā spun insā cā PSD nu este asa in ansamblul sāu. La baza partidului sunt oameni extraordinari si curajosi. Foarte multi! Care vor avea un cuvânt greu de spus in curând si de care eu voi tine cont intotdeauna”, scrie Codrin Ștefănescu.

Amintim că Ștefănescu a fost ieri scos din sală. Înainte de ședința CEx, Codrin Ștefănescu a anunțat că o susține pe Viorica Dăncilă, care „a muncit foarte mult” și a fost „foarte curajoasă și foarte hotărâtă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.