Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, undă verde în PSD pentru sancționarea lui Bădulescu

ziuanews.ro
codrin-stefanescu-psd

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat luni, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că susține decizia liderului PSD București, Gabriel Mutu, de schimbare din funcție a viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu (PSD), chiar cu riscul pierderii funcției de către social-democrați.

„Dl Gabriel Mutu coordonează bine echipa de la București. Decizia pe care o va lua în legătură cu viceprimarul Capitalei aparține echipei pe care o coordonează, eu nu pot decât să susțin propunerile venite de la colegii mei de la București și de la dl Gabriel Mutu. Eu nu sunt deloc convins că viceprimarul care reprezintă PSD-ul este chiar pesedist, așa că nu riscăm nimic și zic asta în sensul celor deja comunicat public de dl Mutu. Vreau să îl asigur că are susținerea partidului vizavi de toate deciziile pe care le ia organizația PSD București”, a declarat luni, Codrin Ștefănescu.

Secretarul general PSD a adăugat că subiectul e posibil să se discute în CEX-ul de marți dacă problema va fi ridicată de Mutu.

„E posibil, dacă propune Gabriel Mutu o discuție, orice propunere se discută în CEX. CEX-ul este special organizat pentru nominalizarea candidaților la cele două ministere, dar probabil că la rubrica diverse vor fi discuții pe mai multe teme”, a indicat Codrin Ștefănescu pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Citește și: Ludovic Orban, mișcare prin care scoate din joc vechiul PDL: Vasile Blaga, tras pe linie moartă/SURSE

Preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Gabriel Mutu (primarul Sectorului 6), a declarat duminică pentru ȘTIRIPESURSE.RO că partidul nu renunţă la schimbarea lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar al Capitalei, în contextul în care "secundul" Gabrielei Firea a anunţat că intenţionează să candideze la funcţia de preşedinte PSD Bucureşti.

"Vom merge mai departe, inclusiv cu riscul de a pierde viceprimarul Capitalei, care oricum nu este al PSD. Acest individ, care iese cu astfel de declaraţii abracadabrante, mincinoase, fel de fel de declaraţii, care mai de care mai demente, nu reprezintă interesele acestui partid. Deci cu riscul de a pierde viceprimarul Capitalei, îl vom schimba din această funcţie pe acest domn şi vom duce la bun sfârşit procedura. Noi am îndeplinit condiţiile legale pentru a schimba viceprimarul din funcţia pe care o deţine, el candidând pe listele PSD şi fiind ales din rândul consilierilor generali PSD. Numai că, între timp, el şi-a schimbat opţiunea. El nu mai reprezintă interesele PSD în această structură. Acesta este şi motivul pentru care spun că îl vom schimba, cu riscul de a pierde viceprimarul şi să vină altcineva să pună viceprimar. Nici nu se pune problema să nu ducem la capăt această procedură", a declarat Gabriel Mutu pentru STIRIPESURSE.RO.

Liderul PSD București a reacţionat şi la anunţul lui Bădulescu despre o posibilă candidatură la preşedinţia PSD Bucureşti și a făcut apel la organizaţia PSD Sector 4 să îl excludă din partid pe viceprimar.

„Dânsul trebuie să se gândească serios dacă nu cumva va fi exclus în perioada următoare din partid. La ce declaraţii a făcut şi la atitudinea pe care a avut-o în perioada recentă, asta indică că ar trebui se întâmple. Eu transmit şi un mesaj public colegilor de la Sectorul 4 să procedeze conform statutului la excluderea din partid a acestui individ. Este penibil să iei în calcul o astfel de gândire, cu Bădulescu candidat de preşedinte la PSD Bucureşti. Este o structură pe care dumnealui nu o înţelege", a mai declarat Gabriel Mutu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.