Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codruța Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE! Dan Barna atacă Guvernul Dăncilă: 'Nu e nicio supriză că un delegat respectă linia Dragnea'

Inquam Photos / Octav Ganea
Kovesi parchet iesire

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, că „nu este nicio supriză că un delegat al Guvernului Dragnea-Toader” a votat împotriva Laurei Codruța Kovesi la șefia parchetului european și că, în fapt, executivul Dăncilă nu este preocupat de interesele românilor.

„Îmi imaginez că Ambasadorul României a exercitat mandatul pe care i l-a trimis guvernul, guvern, pe care îl cunoaștem cu toții, nu este un guvern care este preocupat de interesele românilor, este un guvern care ne scoate din Europa în fiecare zi, și este un guvern care ne face de râs prin reprezentanții săi la nivel european aproape la fiecare intervenție. Deci nu este nicio suprinză că un delegat al Guvernului respectă linia Dragnea - Toader, care scoate România în afara Europei”, a declarat Dan Barna, fiind întrebat cum vede faptul că ambasadorul României la UE a votat împotriva Laurei Codruța Kovesi la șefia parchetului european, conform Mediafax.

Acord major în coaliție: Mircea Drăghici, sprijinit de PSD, ALDE, UDMR și minorități pentru șefia AEP

Procurorul Jean-François Bohnert, din Franţa, s-a clasat pe primul loc în urma votului reprezentanţilor permanenţi ai statelor în Consiliul Uniunii Europene privind desemnarea procurorului-şef european.

În urma votului reprezentanţilor statelor membre UE, Jean-François Bohnert, din Franţa, a obţinut 50 de puncte, fiind urmat de Laura Codruţa Kovesi, din România, şi de germanul Andres Ritter cu un scor egal, de 29 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.