Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coinbase va investi 500 de milioane de dolari în criptomonede și 10% din toate profiturile viitoare în active digitale

thinkingcrypto.substack.com
coinbase criptomonede

Coinbase, liderul burselor SUA în funcție de volumul tranzacțiilor, a dezvăluit planuri de a cumpăra cripto în valoare de jumătate de miliard de dolari la bilanțul său.

CEO-ul Coinbase, Brian Armstrong, a anunțat că în consiliul de administrație al companiei s-a aprobat achiziția de criptomonede în valoare de 500.000 milioane de dolari, adăugând că Coinbase intenționează, de asemenea, să investească 10% din toate profiturile generate în activele digitale care merg mai departe.

Armstrong a indicat, de asemenea, că compania speră să crească procentajul de profit pe care îl alocă achizițiilor de criptomonede în timp.

O postare pe blog publicată de Coinbase în aceeași zi anunță că mutarea va stabili bursa ca prima companie tranzacționată public care deține Ether, jetoane DeFi și active Proof-of-Stake în bilanț.

Anunțul subliniază angajamentul Coinbase de a face investiții pe termen lung în sectorul criptografic, afirmând:

„Investițiile noastre vor fi desfășurate în mod continuu într-o fereastră de mai mulți ani, utilizând o strategie de calculare a costului în dolari. Suntem investitori pe termen lung și vom dezinvesti numai în anumite circumstanțe, cum ar fi un activ care se retrage de pe platforma noastră. ”

Coinbase își va desfășura tranzacțiile pe platforme terțe sau prin intermediul biroului său de tranzacționare fără rețetă pentru a evita crearea conflictelor de interese cu clienții săi.

Potrivit Crypto Treasuries, Coinbase este în prezent cea mai mare dintre cele opt companii deținută de bitcoin în bilanțul său și cel mai mare schimb de criptare în valoare de BTC deținut în trezoreria sa.

Știrile despre noile cheltuieli pentru criptare vin la doar o zi după ce Coinbase și-a finalizat lansarea japoneză în parteneriat cu Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG). Coinbase va obține, de asemenea, acces la baza de clienți Mitsubishi de aproximativ 40 de milioane de clienți, ca parte a acordului lor, potrivit anunțului.

În aceeași zi, Coinbase a anunțat, de asemenea, că a acumulat o sumă de bani de război de 4 miliarde de dolari pentru a se pregăti pentru cheltuieli de reglementare și următoarea iarnă criptografică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.