Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coincidenţă incredibilă: Rănit în Bruxelles după ce a scăpat din alte două atacuri teroriste

misionari mormoni wells

Un misionar mormom american a fost rănit în atacul de marţi de pe aeroportul din Bruxelles, după ce anterior a supravieţuit altor două atentate, scrie publicaţia britanică The Independent.

Mason Wells, un tânăr de 19 ani din Utah, a fost la doar câţiva metri de explozia de pe aeroportul Zaventem, unul dintre cele trei atacuri care au ucis peste 30 de persoane, marţi, în Bruxelles, şi au rănit peste 200 de oameni.

Americanul a suferit câteva răni în timp ce se afla la terminalul plecări din aeroport: tendonul lui Ahile secţionat, o tăietură la cap, răni provocate de schije şi arsuri severe.

Mason Wells a fost foarte aproape de alte două atentate teroriste. În aprilie 2013, acesta se afla în public la Maratonul din Boston, alături de tatăl său, când o bombă a explodat în apropiere. Fiind la câteva sute de metri de locul exploziei, a simţit cum pământul se cutremură, dar nu a fost rănit.

Wells se afla în Paris în noiembrie 2015, când teroriştii au atacat o cafenea şi o sală de concerte. Din fericire, americanul se afla în altă parte a oraşului.

Tatăl lui Mason Wells a declarat că a văzut la TV ştirile despre atacul din Bruxelles şi l-a sunat pe preşedintele organizaţiei misionare din Franţa, care i-a spus că fiul lui a fost rănit. Abia după opt ore a reuşit să vorbească cu fiul său, după ce acesta din urmă a fost operat.

"Acesta este alt treilea atac terorist pentru el", a declarat tatăl lui Mason Wells, pentru ABC News, adăugând că speră ca aceste concidenţe să ajungă la final.

Alţi doi misionari mormoni, de 66 şi 20 de ani, au fost răniţi pe aeroportul din Bruxelles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.