DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Cojile de ouă calmează crizele de ulcer

politico.eu
oua

Cojile de ou sunt o sursă bogată de minerale, predominând calciul. De asemenea, coaja de ou conține zinc, fier, cupru, mangan, fosfor, fluor și clor. Anumite tratamente naturiste cu coji de ouă se pot folosi în mai multe boli grave, precum: anemia, rahitismul, paradontoză, spasmofilie, fracturi, probleme la sudarea oaselor, precum și osteoporoza.

Citeşte şi: Iohannis, replică TRANŞANTĂ la acuzaţiile lui Dragnea: 'O invenţie a celor care au probleme cu justiţia...' - VIDEO

Coaja unui singur ou conține 750-800 de miligrame de calciu absorbabil, plus multe alte minerale necesare organismului. O rețetă foarte ușor de preparat se poate face zilnic cu un ou și suc de la o lămâie, potrivit CLICK.

Bune în sarcină și alăptare

Un amestec bun pentru paradontoză, sarcină și alăptare, osteoporoză sau tulburări de creștere, este mierea cu coaja de ou. Se spală bine cojile de ou, se lasă la uscat 2 zile, apoi se mărunțesc și se macină bine cu o râșniță de cafea, pentru a se face ca o făină.

Se ia apoi o sticlă, care se va închide ermetic la final. Se pune o parte de coji de ouă, două părți de miere și o parte de suc de lămâie sau vin alb. Se amestecă bine și se toarnă în sticlă, se lasă la frigider 7 zile la macerat. Are valabilitate șase săptămâni. Se agită înainte de fiecare folosire și se ia cu apă sau ceai în timpul mesei, de trei ori pe zi. Se face 2-4 săptămâni și se reia după 1-2 săptămâni dacă mai este cazul.

Curăță sângele

Cojile de ou sunt folosie pentru curățarea sângelui. Pentru aceasta, ai nevoie de cojile a 5 ouă, pe care le zdrobești și le introduce în 3 litri de apă. Soluția se ține în frigider, o săptămână, după care poţi începe să consumi din el 2-3 pahare zilnic. Poți adăuga zeamă de lămâie, pentru a ameliora gustul.

Calmează simptomele ulcerului

Consumul de coji de ouă calmează simptomele ulcerului. Zdrobeşte cojile a 3 ouă. Ia un vârf de cuţit din pulberea de coji şi amestecă-l cu două linguri de zeamă de lămâie. Lasă amestecul la frigider 3-4 ore, până se înmoaie foarte bine cojile de ouă. Amestecă-le apoi cu 100 mililitri de lapte fierbinte. Acest preparat poate fi consumat de 2-3 ori pe zi, dimineaţa, pe stomacul gol, și înainte de culcare.

Citeşte şi: ANAF, cifre OFICIALE privind datoriile, după atacul lansat de Dragnea. Agenţia anunţă EXECUTĂRI SILITE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.