Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colaborare APPLE - Sofia Coppola pentru realizarea primului ei serial pentru companie

https://faroutmagazine.co.uk/
Sofia Coppola

Regizoarea şi scenarista Sofia Coppola, premiată cu Oscar pentru „Lost in Translation”, va realiza în colaborare cu Apple primul ei serial pentru televiziune, potrivit news.ro.

Potrivit Variety, Coppola pregăteşte o miniserie, adaptare a romanului „The Custom of the Country” scris de Edith Wharton.

Ea va regiza după un scenariu propriu seria care spune povestea lui Undine Spragg, o fată din Midwest care încearcă să pătrundă în societatea newyorkeză. Romanul a fost lansat în 1913.

„Undine Spragg este antieroina literară preferată şi sunt încântată să o aduc pe ecrane pentru prima dată”, a spus Coppola.

Serviciul de streaming al Apple va lansa în curând şi cel mai recent lungmetraj al ei, „On the Rocks”, produs de A24, cu Bill Murray şi Rashida Jones în distribuţie.

Citeşte şi: Directorul Romgaz ar fi avut suspinciuni privind terenul tranzacţionat de la omul de afaceri - A oprit plăţile, moment în care a survenit mita - surse

Sofia Coppola a mai colaborat la proiecte de televiziune. Ea a fost coscenarist şi a regizat programul special de sărbători „A Very Murray Christmas” (2015) pentru Netflix. În plus, a regizat reclame pentru branduri ca Dior şi Gap.

Regizoarea în vârstă de 49 de ani este cunoscută pentru filme ca „The Virgin Suicides” (1999), lungmetrajul ei de debut care a avut premiera la Cannes, şi „Lost in Translation” (2004). Pentru acesta din urmă a primit trei nominalizări la Oscar şi trofeul pentru scenariu original. În acelaşi an, ea a primit şi un Glob de Aur pentru poveste.

Sofia Coppola a mai regizat „Marie Antoinette” (2006), „Somewhere” (2010), „The Bling Ring” (2013) şi „The Beguiled” (2017), care i-a adus trofeul pentru regie la Cannes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.