Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colaborare eficientă a jandarmilor cu o fetiţă de 12 ani: Cum au reuşit să prindă un pedofil de 64 de ani

F. P.
StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

În timp ce mulți copii se bucurau de ziua lor, o fetiță în vârstă de 12 ani din Drobeta Turnu Severin a trecut printr-o experiență pe care nu o va uita foarte curând. Mergând pe stradă, copila a fost abordată de un bărbat care, sub pretextul că nu cunoate orașul, a rugat-o pe minoră să îl însoțească până în Piața Mircea, deoarece nu știe cum să ajungă acolo.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, fetița l-a recunoscut imediat ca fiind bărbatul care a încercat să o acosteze în urmă cu o săptămână și l-a evitat, după care a apelat Jandarmeria și a solicitat sprijinul. Pe baza indicațiilor primite de la fetiță, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 64 ani, domiciliat în județul Mehedinți. La fața locului a fost chemată și mama copilei, care a mulțumit jandarmilor pentru operativitatea cu care au răspunsul apelului fetiței ei.

Copila a declarat jandarmilor că același bărbat a încercat să o acosteze în data de 23 mai, sub pretextul că dorește să îl însoțească la un magazin să cumpere o pâine, însă, pe drum, bărbatul a spus că i s-a făcut rău și dorește să se așeze pe o bancă. Aici a încercat să o sărute și să o atingă în zonele intime, însă a fost observat de către o femeie care i-a sărit în ajutor copilei. Gestul bărbatului nu a fost reclamat la poliție la data producerii incidentului.

Bărbatul s fost condus de către jandarmi la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.