Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coldplay, David şi Victoria Beckham, Tom Felton, printre celebrităţile care le-au transmis fanilor urări cu ocazia Crăciunului

telekomsport.ro
david si victoria beckham

Numeroase celebrităţi au apelat la mediile de socializare online pentru a le transmite fanilor urări cu ocazia Crăciunului şi pentru a anunţa cum îşi petrec sărbătorile, transmite sâmbătă DPA.

Formaţia Coldplay, David şi Victoria Beckham, dar şi actorii Tom Felton şi Taron Egerton s-au numărat printre celebrităţile britanice care au postat mesaje pe Instagram, conform Agerpres.

Într-o apariţie alături de colegii de trupă Jonny Buckland, Guy Berryman şi Will Champion, solistul Coldplay, Chris Martin, le-a mulţumit fanilor pentru susţinere. "Salut, noi suntem Coldplay şi acesta este mesajul nostru de Crăciun, mesaj pe care nu l-am mai transmis de aproape 10 ani. Ne pare rău, nu ne pricepem prea bine la astfel de mesaje dar doream să vă mulţumim tuturor... Sperăm că oriunde v-aţi afla, sunteţi cu toţii OK. Sărbători fericite din partea echipei Coldplay".

Liderul Coldplay a dezvăluit recent că trupa nu va mai scoate noi albume după anul 2025, dar va continua să susţină concerte.

Fosta solistă şi model Victoria Beckham a postat un clip cu soţul său, fostul mijlocaş al naţionalei de fotbal a Angliei David Beckham care cântă în faţa focului, purtând o scufie de Moş Crăciun. "Iubeşte cineva Crăciunul mai mult decât soţul meu?", a întrebat ea în comentariile ce însoţesc clipul.

De asemenea, în clip, Victoria poate fi auzită comentând la adresa lui David: "Doamne, dar chiar îţi dai toată silinţa pe partea vocală". "Ah, iartă-mă Adele", îi răspunde acesta în glumă.

Fostul fotbalist a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care apare alături de cei trei câini ai săi, cu un mesaj în care face referire la calităţile sale nebănuite de solist: "Deci, fetelor, asta se va întâmpla mâine. Sunteţi emoţionate?".

Şi alte celebrităţi au ales mesaje festive în care apar alături de prieteni cu blăniţă.

"Crăciun fericit fiecăruia şi tuturor", a scris Tom Felton, unul din starurile seriei "Harry Potter".

Taron Egerton, care joacă în "Kingsman" şi în filmul biografic despre Elton John, "Rocketman", a postat un scurt clip în care poate fi văzut alături de câinele său, cu mesajul "Crăciun fericit din partea mea şi a acestui şobolan blond".

Solista country americană Dolly Parton a scris pe Twitter: "Ajun fericit din partea lui Billy The Kid şi a mea pentru voi toţi şi pentru prietenii voştri îmblăniţi". Dolly Parton a publicat mesajul alături de o fotografie în care apare îmbrăcată în costum de Moş Crăciun, între doi brazi împodobiţi, ţinându-şi în braţe căţelul.

Celebrul bucătar Gordon Ramsay a postat o fotografie a familiei sale purtând cu toţii pijamale festive de Crăciun. "Crăciun fericit din partea tuturor membrilor familiei Ramsay. Bucuraţi-vă de aceste clipe speciale. Multă dragoste, Gordon".

Actriţa laureată cu Oscar Reese Witherspoon a postat mai multe fotografii din familie, cu decoraţiunile de Crăciun. "Acolo unde îmi doresc să fiu, Alături de familia mea. În faţa unui şemineu. Râzând. Bucurându-ne unii de alţii", a scris ea.

"Vă transmit vouă şi celor dragi vouă cele mai mari îmbrăţişări de Crăciun! De la familia noastră pentru familiile voastre", este mesajul transmis de Shakira care a postat o fotografie în care apare alături de iepuraşul ei. "Crăciun fericit şi din partea lui Toby, vouă şi tuturor mămicilor de iepuraşi din lume", a adăugat ea.

Actorul Antonio Banderas a ales serviciul Instagram pentru a-şi posta mesajul de Crăciun, în limba spaniolă: "În pofida vremurilor grele, Nicole (Kimpel) şi cu mine vă dorim Crăciun fericit! Crăciun fericit tuturor!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.