Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coldplay şi-a început, în Costa Rica, primul turneu mondial din 2017, 'Music of the Spheres', în faţa unei mulţimi de 40.000 de persoane

radiovacanta.ro
Coldplay

Grupul britanic Coldplay şi-a început, vineri, în Costa Rica primul turneu mondial din 2017, "Music of the Spheres", în faţa unei mulţimi de 40.000 de persoane pe stadionul naţional din San José, conform news.ro.

O podea care generează energie atunci când spectatorii sar, biciclete care generează electricitate pentru a alimenta scena şi o promisiune de a dona un copac pentru fiecare bilet vândut sunt elementele prezentate în cadrul turneului considerat de formaţie "ecologic" şi "durabil" pe site-ul oficial.

Coldplay a explicat pe reţelele de socializare că a ales Costa Rica ca primă etapă a noului său turneu datorită imaginii sale de ţară "verde" şi al modelului său electric, a cărei energie provine din 99,98% din surse regenerabile, conform Institutului de Turism din Costa Rica (ICT).

 

După Costa Rica, turneul mondial - care cuprinde 57 de date în total - va continua în Republica Dominicană şi Mexic.

Britanicii au interpretat primul lor cântec "Higher Power" la ora locală 19.45, înainte de a cânta timp de două ore piese precum "Yellow", "The Scientist", "Fix You" şi chiar un cântec tradiţional din Costa Rica.

Solistul Chris Martin a prezentat în avanpremieră "A Sky Full of Stars" şi a cerut publicului - în spaniolă - să închidă telefoanele "pentru a putea profita de un moment intim".

"Nu există cuvinte pentru a o explica. Lumina, cântecele, vibraţiile bune care se transmit. Adevărul este că a fost un mare concert de debut în final", a spus entuziastă o spectatoare, Carolina Jimenez, 38 de ani.

Formaţia şi-a suspendat turneele în 2017, timp pentru a găsi mijloace de a-şi reduce amprenta de carbon.

"Ne aflăm la 50% din obiectivul pe care ne dorim să-l atingem" în materie, a declarat Chris Martin, într-un interviu pentru BBC, anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.