Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colectiv: Se extinde urmărirea penală pe numele patronilor clubului

colectiv

Vineri, la Parchetul General, s-au prezentat patronii clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu, precum și reprezentanții firmei de artificii, pentru a li se comunica extinderea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și încălcarea normelor legale privind protecția muncii.

Patronii clubului Colectiv erau puși sub acuzare pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. De asemenea, în același dosar sunt urmăriți penal și reprezentanții firmei de artificii, administratorul Daniela Nițu, directorul Cristian Niță și pirotehnistul Viorel Zaharia.

„Procurorii de la Parchetul General susțin că incendiul de la Colectiv s-a produs ca urmare a faptului că persoanele care aveau în administrare spațiul respectiv au încurajat și permis accesul unui număr de oameni mult peste limita admisă a clubului, în condițiile în care nu era prevăzut cu mai multe căi de evacuare în caz de urgență, precum și desfășurarea unui spectacol cu efecte pirotehnice (foc de artificii) în incinta acoperită, în condițiile amenajării interioare improprii unor activități de acest tip”, notează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.