Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colegii de Guvern ai Elenei Udrea reactioneaza la arestarea ei

udrea parlament a1.ro

Elena Udrea a fost arestata miercuri pentru 30 de zile in dosarul Microsoft, in urma unei decizii a ICCJ. Faptele care i se imputa Elenei Udrea ar fi fost savarsite in perioada in care era ministru in Guvernul Boc. Colegii sai de Guvern de atunci se declara surprinsi de acuzatiile de trafic de influenta si spalare de bani care i se aduc Elenei Udrea. Ei au precizat ca le-a parut rau sa vada ca o colega de-a lor a fost arestata.

”Orice arestare din rândul colegilor, foștilor colegi de Guvern, de partid, o privesc cu regret, în sensul în care eu nu mă așteptam să se ajungă aici. Eu nu aș fi dorit ca un ministru să ajungă aici. Mai mult de atât nu am ce să vă spun”, a spus Traian Igas, fost ministru de Interne pentru realitatea.net.

Si fostul ministru al Finantelor, Gheorghe Ialomitianu sustine ca ii pare rau sa o vada arestata pe Udrea, mai ales ca a avut o colaborare buna cu ea. El a tinut insa sa precizeze ca Guvernul a colaborat cu ministrul de atunci Elena Udrea intr-un cadru legal, si a avizat negativ Gala Bute, un eveniment care i-a atras Elenei Udrea un alt dosar penal.

”Îmi pare rău de ce i se întâmplă ca om, dar justiția să își facă treba. Sigur, am fost colegi, în partid, în Guvern, am avut o relație bună în sensul în care proiectele pe care le susținea și care aveau cadru legal, au primit aviz pozitiv. Iar pentru Gala Bute nu s-au acordat bani, nici Ministerul Finanțelor și nici Ministerul Justiției nu au dat aviz pozitiv, acest act nomativ se referea la o strategie generală. De la bugetul de stat nu s-au alocat bani. Din proiectul de hotărâre a fost eliminat, ulterior, acest eveniment sportiv, el făcea parte din programul de promovare turistică a României”, a spus Ialomițianu pentru realitatea.net.

sursa foto: a1.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.