Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colegiul Medicilor din România, mesaj de Ziua Națională: 'Dragi medici români, sunteți mândria noastră'

inquamphotos.com / Octav Ganea
ziua nationala a romaniei

Colegiul Medicilor din România a transmis un mesaj de Ziua Națională în care își arată aprecierea față de medici: „Dragi medici români, sunteți mândria noastră”.

„Dragi colegi medici, mă bucură și mă onorează încrederea dumneavoastră și sper ca în acest mandat să reușesc să schimb Colegiul Medicilor din România, să îi îmbunătățesc considerabil activitatea, astfel încât toți medicii români să fie mândri că au un colegiu care îi reprezintă, că sunt membri ai Colegiului Medicilor din România. Avem proiecte demarate. Muncim pentru a vedea planurile noastre, îndelung construite, că prind viață. Ele sunt pentru dumneavoastră, pentru medicii României”, transmite noul președinte al Colegiului Medicilor din România, dr. Daniel Coriu, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Rusia, ENERVATĂ de anunțul Maiei Sandu privind retragerea trupelor din Transnistria: 'Poate duce la o destabilizare gravă'

Acesta continuă mesajul transmițând: „Dragi medici români, sunteți mândria noastră, a acestei instituții care se numește Colegiul Medicilor din România. Știu că mai ales acum, este foarte dificil acolo unde dvs vă desfășurați activitatea: fie că vorbim despre cabinetul de medicină de familie, fie că sunteți în ambulatoriu sau în spital, dumneavoastră sunteți profesioniștii care faceți ca Sistemul de Sănătate Românesc să funcționeze. Astăzi, în această zi de Sărbătoare Națională, doresc să vă aduc aminte că noi românii, prin înaintașii noștri medici, am adus contribuția noastră științei medicale și sănătății mondiale. La Mulți Ani, colegi medici români, astăzi de Ziua Națională a României!”.

Dr. Daniel Coriu este noul președinte al Colegiului Medicilor din România, ales în octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.