Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colegiul Național Costache Negri din Galați se închide din nou din cauza Covid 19

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală sala de clasa

Cel mai mare liceu din Galați se închide din nou din cauza Covid 19. În interiorul Colegiului Național Costache Negri au fost confirmate trei cazuri de infectare cu virusul SARS CoV-2. Toți cei peste 1.400 de elevi vor învăța online în perioada următoare pentru a doua oară în ultimele săptămâni, potrivit Mediafax.

Decizia privind închiderea celui mai mare liceu din județul Galați a fost luată de Direcția de Sănătate Publică, împreună cu Inspectoratul Școlar. Asta după ce miercuri au fost confirmate trei cazuri de infectare. Colegiul gălățean a mai fost închis în această toamnă, tot din cauza cazurilor de Covid 19.

„Sunt trei cazuri. Conform procedurii, se intră în scenariul roșu, cursurile față în față se suspendă, se vor face doar cursuri online. De mâine intră în vigoare măsura, azi copiii sunt la școală”, a explicat, pentru MEDIAFAX, inspectorul școlar general al județului Galați, Onuț Atanasiu.

În județul Galați, 10 școli fac doar cursuri online din cauza cazurilor de Covid 19. Alte patru școli sunt închise, iar elevii învață online, din cauza lucrărilor de modernizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.