Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

„Colegul” lui Mihai Viteazu, declaraţii surprinzătoare despre deputatul „puişor”

zonea_timisoara

Opoziţia a acuzat deputaţii puterii de sabotare a actului de justiţie prin absenţa de la vot. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, are o variantă total diferită. Social-democratul susţine că parlamentarii puterii se chinuie de câteva săptămâni să-i ridice imunitatea lui Florin Popescu.

„Traian Băsescu l-a girat pe acel domn Popescu de la Dâmboviţa, la care ne chinuim de câteva săptămâni să-i ridicăm imunitatea şi nu vin colegii de la Opoziţie, care sunt aşa de mari luptători cu sabia împotriva corupţiei. Ne chinuim, pentru că noi am venit 100 de parlamentari (n. red.: numărul parlamentarilor USD - 190, UDMR - 18, minorităţi - 17). Suntem în timpul campaniei electorale. Noi am venit şi domniile lor au spus aşa: «Dom'le, noi venim la parlament, cum să nu? Suntem plătiţi de cetăţeni.» N-am văzut picior de liberal, de pedelist sau de pemepist. Semnalul pe care îl dă opoziţia este unul de minciună, pentru că ei nu vin. Suma parlamentarilor din Opoziţie, plus 100 de voturi de la noi, cei care suntem la guvernare, era suficientă să întoarcem raportul. Eu îi voi strânge pe parlamentari, dar, în primul rând, cei care vorbesc la televizor şi vă dau dumneavostră, pe surse, informaţii, să vină la muncă”, a declarat Zgonea.

Întrebat de ce parlamentarii PSD din Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor au dat aviz negativ cererii de arestare, Zgonea a răspuns: „Votul plenului este important. Întrebaţi-i pe ei, vă rog frumos. Acolo există o majoritate a opoziţiei. Întrebaţi-i de ce au votat pentru respingere.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.