Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colinde ”pornografice” la Consiliul Județean Suceava: Versuri revoltătoare

Un greu din politică a primit o "lovitură" la care nu s-ar fi aşteptat niciodată. Copii între şapte şi 14 ani, care l-au colindat, luni, pe şeful CJ Suceava, au inclus in program dansul caprei, care conţinea şi versuri precum: "Pune-i mâna pe ţâţe să vezi că nu face fiţe", învăţătoarea care-i însoţea spunând că în "ziua de azi copiii au mai multe informaţii decât adulţii".

Vezi şi: Foștii lideri PDL nu scapă de Traian: ”Bădița Traian” a răsunat la sediul PNL / VIDEO

Cei şapte copii, însoţiţi de o învăţătoare şi un cadru didactic pensionar care cânta la acordeon, l-au colindat pe preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, iar în repertoriu au avut şi un cântec în care erau incluse versurile "De la Baia venim pentru domnul Cătălin", ceea ce era înscris şi pe o pancartă care era agăţată la gâtul uneia dintre fete, în timp ce alta avea o pancartă cu imaginea Maicii Domnului.

Citeşte şi: ANI a dat lovitura: Un important personaj a fost declarat INCOMPATIBIL

În programul prezentat de elevi a fost şi dansul caprei, care conţinea şi versuri precum: "Bagă mâna între picioare ca să vezi ce pulpă are" sau "Pune-i mâna pe ţâţe să vezi că nu face fiţe". Vicepreşedintele CJ Suceava, Ilie Niţă, care a venit cu acest grup de colindători la uşa preşedintelui CJ Suceava, a explicat că aceştia au venit din proprie iniţiativă. Învăţătoarea care îi însoţea, de la Asociaţia Culturală "Ştefan cel Mare", din comuna Baia, a precizat că versurile fac parte dintr-un cântec popular din zona Humorului şi că nu vede nimic nepotrivit să fie rostite de copii de această vârstă, ea considerând că în "ziua de azi copiii au mai multe informaţii decât adulţii". Ea a menţionat că mesajul legat de gâtul uneia dintre fete legat de preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, face parte din tradiţia grupului, care atunci când colindă pe cineva are un mesaj special pentru respectiva persoană, potrivit Antena 3.

Citește și: Raluca Prună dă primul indiciu că Laura Codruța Kovesi ar putea să nu mai conducă DNA

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.