Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coliziune între un autoturism și o căruță: Doi adolescenți au fost răniți

www.ziare.com
poliție, mașină poliție, trafic oprit

Doi adolescenţi de 12 şi 15 ani din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost răniţi, marţi seară, într-un accident rutier care s-a produs la Ilva Mică, informează News.ro.

”În această seară, poliţiştii au intevenit la un eveniment rutier semnalat pe Drumul Judeţean 172D între Poiana Ilvei şi Ilva Mică. Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din Bistriţa, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, condus de un minor de 15 ani, din Ilva Mare”, a transmis, marţi seară, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a predcizat că, în urma impactului, atât conducatorul atelajului cât şi un pasager de 12 ani au fost răniţi, fiind ulterior transportaţi la spital.

”În acelaşi atelaj se afla şi un bărbat de 40 de ani, din Ilva Mică, care însă nu a fost rănit. Cei doi participanţi la traficul rutier, implicaţi în eveniment, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au mai transmis poliţiştii.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările producerii evenimentului rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.