Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coloane de maşini la PTF Nădlac II, unde sunt insuficienţi poliţişti ungari

Vama Nadlac

Coloane de maşini sunt formate, vineri dimineaţă, la ieşirea din ţară, înainte de Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II (pe autostrada pan-europeană), mulţi dintre călători fiind refugiaţi ucraineni, însă controlul se desfăşoară lent pentru că Ungaria nu asigură suficienţi poliţişti de frontieră care să facă echipe comune cu cei români, potrivit Agerpres.

Situaţia la Nădlac II este înrăutăţită faţă de ziua anterioară, când se aştepta circa 150 de minute pentru efectuarea formalităţilor de trecere. Vineri, aplicaţia online de pe site-ul Poliţiei de Frontieră indica un timp de aşteptare de cel puţin 180 de minute la ieşirea din ţară.

Poliţia de Frontieră Română informează pe site că motivul creşterii timpului de aşteptare este numărul mare de autoturisme prezente la verificările de frontieră şi "lipsă personal autorităţile de frontieră maghiare pe ambele sensuri". Aceleaşi motive erau prezentate şi joi.

La Nădlac II sunt deschise cinci artere de ieşire din România pentru traficul uşor, însă numărul acestora nu poate fi mărit fără poliţişti de frontieră ungari care să facă echipe comune cu cei români.

Poliţiştii de frontieră arădeni le recomandă călătorilor să urmărească situaţia pe aplicaţia "Trafic online" disponibilă la adresa politiadefrontiera.ro şi să aleagă punctele de trecere în care nu este aglomeraţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.