Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coloane de TIR-uri la frontiera cu Ungaria

tir tiruri

Traficul în punctele de trecere a frontierei de la granița cu Ungaria este aglomerat și se înregistrează coloane de TIR-uri, a informat marți Poliția de Frontieră.

Traficul transfrontalier este îngreunat și se înregistrează coloane de automarfare atât pe sensul de ieşire din România, cât şi pe cel de intrare. Potrivit Poliției de frontieră, aglomerația este cauzată de implementarea unei noi aplicaţii la controlul de frontieră de către autorităţile maghiare.

Poliția de frontieră a contactat autoritățile maghiare în vederea dispunerii unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului, conform Mediafax.

Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei au dispus suplimentarea personalului la efectuarea formalităţilor de frontieră, precum şi a arterelor de control deschise pentru acest tip de mijloace de transport, în funcţie de configuraţia şi capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere.

De asemenea, autoritățile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei că miercuri, între orele 1.00 - 6.00, traficul transfrontalier prin P.T.F. Petea și P.T.F. Urziceni, de pe raza județului Satu Mare, va fi sistat temporar pentru toate tipurile de mijloace transport (autoturisme, microbuze, autocare, camioane etc.) ca urmare a unor lucrări de mentenanță efectuate la sistemul informatic maghiar.

Șoferii sunt sfătuiți să folosească celelalte puncte de trecere a frontierei deschise în regim internaţional de la frontiera cu Ungaria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.