Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Columbianul Egan Bernal revine în competiţie la Turul Danemarcei, după şapte luni de la accidentul în care era să-și piardă viața

turul ciclist

Ciclistul columbian Egan Bernal, câştigătorul Turului Franţei în 2019, îşi va face revenirea în competiţie marţi, la startul Turului Danemarcei, după aproape şapte luni de la gravul său accident suferit la antrenament, a anunţat, luni, echipa Ineos, citată de AFP.

"După o evaluare finală în cursul weekend-ului, echipa medicală a INEOS Grenadiers l-a autorizat pe ciclistul columbian să reia competiţia", se arată în comunicatul formaţiei britanice.

Grimperul de 25 de ani, care este laureat al Il Giro în 2021, s-a izbit în plină viteză de un atobuz la antrenament pe 24 ianuarie în Columbia. Operat în repetate rânduri pentru o multitudine de fracturi (femur, rotulă, vertebre), el a avut 95 la sută şanse să rămână paraplegic şi a fost la un pas să-şi piardă viaţa, potrivit Agerpres.

"După ce mi s-a întâmplat în ianuarie, în sfârşit a venit momentul pe care îl aşteptam...să alerg alături de coechipierii mei", a comentat rutierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.