Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Columbianul Luis Diaz a semnat pe cinci ani cu Liverpool

liverpool

Echipa engleză Liverpool a semnat cu Luis Diaz, mijlocaș de bandă columbian, adus de la Porto, într-o tranzacție în valoare de 45 de milioane de euro (37,5 milioane de lire sterline), la care se adaugă 15 milioane de euro (12,5 milioane de lire sterline) în bonusuri, a anunțat duminică BBC Sport.

Diaz a semnat un contract până în 2027 cu clubul din Merseyside. Jucătorul în vârstă de 25 de ani fusese anterior legat de o mutare la Tottenham, care ar fi avut o ofertă de aproximativ 38 de milioane de lire sterline, respinsă, conform Mediafax.

„Sunt foarte fericit să semnez pentru Liverpool", a declarat duminică internaționalul prin intermediul contului oficial de Twitter al clubului.

Diaz are nevoie de un permis de muncă și este puțin probabil să ajungă la Liverpool mai devreme de sfârșitul săptămânii viitoare.

El a marcat 14 goluri și a oferit cinci pase de gol în 18 apariții în campionat în acest sezon pentru Porto, care este lider în Primeira Liga, din Portugalia.

Diaz a fost principala țintă a șefului lui Liverpool, Jurgen Klopp, pentru fereastra de transferuri din vară, când prețul cerut ar fi fost mai aproape de 50 de milioane de lire sterline, dar Reds și-a schimbat poziția când a devenit clar că extrema ar putea pleca în altă parte dacă nu acționează.

„Nu aș putea fi mai fericit că am reușit să încheiem această afacere și să-l aducem pe Luis la Liverpool", a declarat Klopp.

„Este un jucător excepțional pe care îl urmărim de foarte mult timp. Această echipă a meritat să adauge calitate și când am jucat împotriva lui Luis la începutul acestui sezon, am văzut ce pericol este, cât de rapid este și cum mentalitatea lui a fost de a-și ajuta echipa".

Diaz se află în prezent în misiune internațională cu Columbia, pentru meciurile de calificare la Cupa Mondială.

Liverpool a trimis o delegație în Argentina - unde Columbia joacă marți - pentru a efectua o vizită medicală, astfel încât mutarea să poată fi finalizată înainte de închiderea ferestrei de transfer din ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.