Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comasarea blocată în coaliție. Liderul USR iese la atac: 'Generalul Ciucă s-a pus într-o situație umilitoare, Ciolacu primește comenzi din altă parte'

USR
Catalin-Drula

Liderul USR Cătălin Drulă a declarat marți, la Digi24, în contextul în care negocierile din coaliție pe tema comasării s-au blocat, că această temă este una falsă și nu are nicio legătură cu problemele reale ale României. „Este doar o preocupare a politicienilor pentru politicieni”, a spus Drulă. Ba mai mult, liderul USR a insinuat că dacă Marcel Ciolacu insistă cu comasarea alegerilor înseamnă că primește comenzi din altă parte, respectiv de la Cotroceni.

„De săptămâni de zile, dacă nu de luni de zile discutăm despre această falsă temă, pe când românii au cu totul altă problemă. Problema lor este că economia merge din ce în ce mai prost, că prețurile cresc în continuu, sunt îngrijorări ale fermierilor, ale medicilor, ale diferitelor categorii socio-profesionale, care protestează și ies în stradă. (...) Și în aceste condiții, singura preocupare a domnilor Ciolacu, Ciucă și Iohannis este cum să facă niște mașinațiuni politice prin care să aranjeze alegerile prin care sperau ei că se pot salva de la nota de plată a unei guvernări dezastruoase, în special cei de la PNL. Generalul Ciucă s-a pus într-o situație umilitoare, aceea de a se ruga de Marcel Ciolacu în această încercare și în această insistență de a pune două alegeri împreună, care nu are nicio legătură una cu cealaltă, care nu sunt la termen. Avem alegeri în România pentru primari din '90 încoace. Întotdeauna alegerile se fac când expiră mandatele. (...) Acum să le pui la 9 iunie nu are nici un sens, nu este nici constituțional și întreaga afacere este vizibilă de pe lună că este doar o preocupare a politicienilor pentru politicieni. Nu are nimic de-a face cu problemele reale ale României”, a spus Cătălin Drulă.

Liderul USR a insistat spunând că Marcel Ciolacu „nu are de ce să facă această comasare, decât dacă primește comenzile din altă parte...De la Cotroceni”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.