Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Combinatul de alumină din Tulcea a anunţat că a contestat în instanţă decizia de impunere a unor obligaţii de plată în valoare de 19 milioane de lei

radioiasi.ro
combinatul siderurgic Galati

Combinatul de alumină din Tulcea a anunţat pe site-ul propriu că a contestat în instanţă decizia de impunere a unor obligaţii suplimentare de plată stabilite în urma unui control efectuat de mai multe instituţii ale statului.

Potrivit anunţului, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Generală a Finanţelor Publice din Galaţi, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, în urma unui control, au stabilit obligaţii suplimentare de plată în sarcina societăţii în valoare de 19,67 milioane de lei, conform agerpres.

"Societatea consideră decizia de impunere ca fiind netemeinică şi nelegală", se arată în anunţul făcut public pe site-ul societăţii Alum SA.

În anunţ se menţionează, de asemenea, că societatea a depus contestaţie împotriva deciziei de impunere şi că va folosi toate căile prevăzute de lege pentru anularea acesteia şi recuperarea sumelor achitate de societate conform deciziei.

Alum Tulcea se recomandă drept singura rafinărie de alumină din România, cu o capacitate de producţie de 600.000 tone pe an. Cea mai mare parte a aluminei fabricate la Tulcea este utilizată de Alro, pentru producerea aluminiului.

"În 2009, Alum a fost repornit după un program de modernizare şi retehnologizare, început în februarie 2007. Compania a angajat 470 de persoane, în prezent numărul salariaţilor ajungând la peste 700", se arată pe site-ul combinatului tulcean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.