Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comedia 'Încă Două Lozuri' aduce râsul în cinematografe începând cu 27 octombrie

sala cinema

Filmul „Încă Două Lozuri” regizat de Paul Negoescu, care îi are în roluri principale pe Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, va ajunge în cinematografele din toată ţara în data de 27 octombrie.

Mult aşteptatul film de comedie, regizat de Paul Negoescu, este o continuare a peliculei „Două Lozuri”- care a fost lansată în urmă cu şapte ani şi s-a bucurat de un succes răsunător, cu săli de cinema pline şi cu aprecieri din partea criticilor la festivalurile de film din ţară şi din străinătate, conform news.ro.

Trailerul filmului „Încă Două Lozuri” poate fi văzut pe site-ul oficial al filmului www.incadoualozuri.ro şi pe canalul de YouTube „Încă Două Lozuri”.

Deşi au dispărut de pe ecrane, în toţi aceşti ani, personajele Sile, Dinel şi Pompiliu au rămas drept figuri memorabile în minţile fanilor. La fel şi întrebarea celebră „Ce culoare are Dacia? Albă sau neagră.” Iată că e momentul ca cele trei personaje să revină pe marile ecrane cu acelaşi umor de calitate şi comic de situaţie, însă cu o temă apropiată zilelor noastre. Comedia surprinde ideea îmbogăţirii peste noapte, în era digitală a anului 2023 şi preţul scump plătit de unii dintre cei care au pariat pe cryptomonede- o trecere subită de la extaz la agonie.

20 de zile au durat filmările pentru filmul “Încă Două Lozuri” şi au fost făcute în perioada septembrie 2022- mai 2023. La 7 ani de la primul film, „Două Lozuri” (2016), echipa a revenit în locurile în care s-au filmat scenele şi au descoperit cât de mult s-au schimbat oraşele României din 2016 încoace. Au găsit în multe oraşe străzi mai sufocate de maşini, clădiri refăcute, altele lăsate în paragină, aşa se face că anumite decoruri au fost recreate de la zero, într-un platou de filmare. Scenele au fost filmate în mai multe locaţii din Bucureşti, precum şi din Slatina, Craiova, Curtea de Argeş, Alexandria şi Turnu Măgurele, Ploieşti, Băiculeşti, Decindea, Giurgiu, Mihai Bravu, Corabia, Limanu şi Platourile Giuleşti.

Synopsis

Sile iese din închisoare cu ideea să se îmbogăţească minând cryptomonede. Împreună cu Dinel şi Pompiliu îl cunosc pe Ionuţ, premiantul judeţului, cu ajutorul căruia reuşesc să mineze cyptomonede în valoare de 6 milioane de euro, pe care le stochează pe un stick USB. Dinel e responsabil de păstrarea în siguranţă a stick-ului, dar reuşeşte performanţa să-l piardă foarte repede, aşa că cei trei pornesc în căutarea lui. Din distribuţia filmului fac parte următorii actori: Dragoş Bucur, Dorian Boguţă, Alexandru Papadopol, Iulian Postelnicu, Rodica Lazăr, Mihai Bobonete şi Ilona Brezoianu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.