Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comedia SF 'Free Guy, cu Ryan Reynolds, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american. Cel mai nou film al lui Hugh Jackman, debut dezamăgitor

topstoriestoday.in
Ryan Reynolds

Comedia SF „Free Guy”, cu Ryan Reynolds şi Jodie Comer în rolurile principale, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, în timp ce „Reminiscence”, cel mai nou film al lui Hugh Jackman, a înregistrat un debut dezamăgitor, potrivit news.ro.

„Free Guy”, producţie Disney şi 20th Century Studios cu buget de peste 100 de milioane de dolari, a generat, în al doilea weekend de la premieră, încasări de aproximativ 18,8 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com, iar totalul obţinut la nivel global până în prezent se apropie de 112 milioane de dolari.

Filmul regizat de Shawn Levy spune povestea unui funcţionar de bancă ce descoperă că este de fapt un personaj într-un joc video brutal.

Din distribuţie mai fac parte Taika Waititi, Lil Rel Howery şi Channing Tatum, iar Tina Fey, Hugh Jackman şi Dwayne Johnson şi-au împrumutat vocile.

Lungmetrajul animat „Paw Patrol”, bazat pe serialul de televiziune omonim, a debutat pe poziţia a doua în clasament, cu încasări de 13 milioane de dolari, de şase ori mai mult decât filmul SF „Reminiscence” cu unul dintre cei mai carismatici actori de la Hollywood în rol principal, Hugh Jackman.

Acesta din urmă a debutat pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2 milioane de dolari.

Scris, regizat şi co-produs de Lisa Joy (co-creator al „Westworld”), filmul îl are în centru pe Nick Bannister (Jackman), detectiv privat care îşi ajută clienţii să îşi acceseze amintirile pierdute. După ce unul dintre aceşti clienţi, Mae (Rebecca Ferguson), dispare, el dezvăluie o conspiraţie violentă.

„Jungle Cruise”, cu Dwayne Johnson şi Emily Blunt în distribuţie, comedie de aventuri bazată pe un circuit din parcul Disneyland şi regizată de Jaume Collet-Serra, s-a menţinut pe locul al treilea în top, după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a generat încasări de 6,2 milioane de dolari.

Filmul horror „Don't Breathe 2”, regizat de Rodo Sayagues, cu Stephen Lang în rol principal, a coborât două poziţii, până pe patru, cu încasări de 5 milioane de dolari în al doilea weekend de la debut.

Lungmetrajul biografic „Respect”, cu Jennifer Hudson în rolul cântăreţei Aretha Franklin, s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre o poziţie, cu încasări de 3,8 milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare.

Semnat de regizoarea de teatru Liesl Tommy, aflată acum la primul lungmetraj, „Respect” spune povestea uneia dintre cele mai apreciate şi populare interprete de muzică din toate timpurile, care a murit în 2018, la vârsta de 76 de ani. Franklin este prezentată de la vârsta de 10 ani până la succesul imens de care s-a bucurat albumul gospel „Amazing Grace”, trecând prin traumele şi revenirea artistei.

Top 10 al box office-ului nord-american este completat de „The Suicide Squad”, pe locul al şaselea, „The Protege”, care a debutat pe locul al şaptelea, „The Night House”, intrat în listă pe poziţia a opta, şi de „Black Widow”, care a coborât trei locuri, până pe al zecelea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.