Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comentariu dur al unui controversat jurnalist, după funeraliile Regelui Mihai: 'La moartea lui Iliescu o să fie foarte mulți, ca să se asigure că a murit'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam sicriu regele mihai

Radu Banciu a comentat în cadrul emisiunii sale de la postul B1 TV ceremoniile funerare ce au avut loc în țară la moartea Regelui Mihai.

"Ne apropriem de finalul anului cu această excepțională defilare de forțe, din păcate pentru o înmormântare așa cum ne puteam aștepta. Finalul a fost grandios, numai că vine prea târziu, am putea spune că este chiar o încoronare dar tardivă a Regelui Mihai, în partea asta de lume, în România contemporană.

Citește și: Sindicaliștii amenință cu proteste MASIVE! Atac dur al FSLI: 'Alocarea sub 6% din PIB pentru educaţie, atentat la siguranţa României'

Ce eșec, până la urmă, totuși privind la aceste imagini, altfel excepționale, cum totuși acest popor demonstrează că își bate joc de propria istorie, pentru că în primul rând eu nu sunt sigur de un lucru. S-a spus că a plecat mai mult decât un rege, a plecat cel mai iubit dintre români. Ei bine, eu cred că și la moartea lui Ion Iliescu o să fie foarte mulți români prezenți, unii ca să se asigure că într-adevăr a murit, dar vor fi acolo. Sigur că nu va avea grandoarea unei asemenea ceremonii, dar haideți să nu ne amăgim degeaba", a comentat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.