Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COMENTARIUL ZILEI: Fructuoasa concurenta dintre SRI si DNA

comentariul-zilei

Știripesurse.ro a lansat rubrica 'Comentariul zilei', in care opiniile cititorilor nostri ajung știre. Urmarim zilnic comentariile de la rubrica de opinii a fiecarui articol si alegem comentariul care noua ne-a placut cel mai mult.

Astăzi am ales un comentariu postat de utilizatorul 'Kevin Levrone', la știrea: Laura Codruța Kovesi l-a dat de gol pe Florian Coldea! Se anunță SCANDALUL anului - care prezinta declaratia sefei DNA prin care admite ca Directia condusa de ea are un serviciu tehnic propriu cu ajutarul caruia se realizeaza interceptari.

Cu umor, cititorul nostru spune ca o concurenta intre SRI si DNA la interceptari este binevenita, iar stenogramele acestora vor fi atat de savuroase incat se va introduce publicitate in ele :

„Pai e foarte bine, sa fie concurenta. Casa de productie SRI nu poate acapara tot publicul. Am auzit ca interceptarile DNA au un succes atat de mare in presa incat se vor intercala cu reclame. In loc de "hai la o cafea", DNA va inlocui cu "hai la o cafea Jacobs facuta cu Tassimo la pret promotional"”

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.