Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Comisar-șef din Poliția Capitalei iese la atac după mazilire: I-am deranjat pe toți. Sistemul este putregăit și corupt

Captura foto Antena 3
comisar-sef

Şeful Poliţiei Centrul Vechi a fost destituit din funcţie, retrogradat şi i s-a tăiat şi din salariu, potrivit Antena 3. Într-un interviu acordat postului tv, comisarul şef Cristian Ghica spune că a fost pedepsit de şefii lui pentru că a demascat posibile ilegalităţi.

„Au intentat impotriva mea atat procese civile cat si actiuni disciplinare. In mod ridicol s-a stabilit ca 261 de dosare inregistrate la Sectia 10 au fost gasite pe pardoseala si lasate practic in nelucrarre. Practic cercetarea disciplinara a stabilit ca era sarcina mea ca dupa 17 ani de cand ele zac intr-un birou eu ar fi trebuit sa fac ceva in privinta lor. (I-am deranjat) pe toti. In perioada asta am făcut foarte multe acuzații publice cu privire la foarte mulți din conducerea Poliției: șeful Poliției Sectorului 3, șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet. Eu doar pentru că am făcut afirmațiile respective sunt, la acest moment destituit. Și cu siguranță urmează destituirea din Poliție. Poliția este un sistem putregait și corupt. Ar trebui văzute sutele de împuterniciri și desemnări care în momentul asta nu fac decât să producă haos și ilegalitate." a spus Cristian Ghica la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.