Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucureşti a închis pentru 6 luni Agenţia de Turism Bonjour/ UPDATE

super-grecia.ro
turist grecia

Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucureşti (CPCMB) a închis, marţi, pentru o perioadă de 6 luni, Agenţia de Turism Bonjour (SC Bonjour International Tour SRL) din Capitală, pentru că nu a restituit consumatorilor contravaloarea pachetelor turistice contramandate şi a continuat să vândă şi să anuleze curse.

UPDATE: Agenția Bonjour Internațional Tour își desfășoară în continuare activitatea datorită contestării măsurii de suspendare a activității, luate de către Ministerul Turismului și Comisariatul pentru  Protecția Consumatorilor.

Stire initiala:

Potrivit unui comunicat al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, remis marţi AGERPRES, după 4 acţiuni de control desfăşurate în ultimele 6 luni, în urma cărora operatorul economic a fost sancţionat cu amenzi de 51.000 lei şi a fost dispusă măsura complementară de restituire a contravalorii pachetelor turistice vândute şi anulate ulterior, comisarii CPCMB au constatat neîndeplinirea, repetată, a prevederilor acesteia, potrivit Agerpres.

"Ca atare, pentru că, în acest interval de timp, Agenţia de Turism Bonjour nu a restituit consumatorilor contravaloarea pachetelor turistice contramandate deja, iar în acest timp a continuat să vândă altele, anulând ulterior cursele de avion, a fost dispusă închiderea unităţii", se precizează în comunicatul citat.

Această decizie a fost adusă la cunoştinţa consumatorilor inclusiv la locaţia agenţiei, unde a fost afişată, sub antetul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

"Bonjour ţi-am dat, belea mi-am căpătat! Dar ANPC este aici să se lupte cu belelele făcute de unii, consumatorilor", a afirmat Horia Constantinescu, preşedintele ANPC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.