Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisarul Adina Vălean ajunge la București: se caută soluții pentru transporturile din Ucraina

Facebook
valean adina

Comisarul european Adina Vălean, responsabil pentru transporturi, efectuează o vizită la Bucureşti în perioada 11-12 aprilie, unde va avea o întâlnire cu ONG-uri, voluntari şi reprezentanţi ai CFR, în Gara de Nord, dar şi întrevederi cu premierul Nicolae Ciucă şi vicepremierul Sorin Grindeanu, informează, vineri, Reprezentanţa Comisiei Europene în România.

Vizita va începe cu participarea la Conferinţa privind Viitorul Europei (CoFE), eveniment organizat de Reprezentanţa CE, la Muzeul Ţăranului Român, alături de premierul Nicolae Ciucă, informează Agerpres. 

Pe 12 aprilie, Adina Vălean va participa la o videoconferinţă trilaterală cu miniştrii Transporturilor din România, Ucraina şi Moldova.

"Prioritatea vizitei mele în România este găsirea de soluţii, împreună cu autorităţile de la Bucureşti şi cele din Moldova şi Ucraina, pentru transporturile pe cale ferată, rutiere, fluviale şi maritime ale mărfurilor din Ucraina şi Moldova. Pe agenda discuţiilor va fi şi nivelul de pregătire al proiectelor de infrastructură din România pentru o absorbţie optimă a fondurilor europene", a declarat Vălean, citată de comunicatul Reprezentanţei CE în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.