Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisarul sef Adrian Anisie, șef al Departamentului CNMR pentru combaterea infracționalității

aid-romania.org
CNMR

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) continuă acțiunea de consolidare a poziției sale la nivel național și anunță numirea domnului Comisar Șef Anisie Adrian, fost Director în cadrul Direcției Anticorupție din MAI, în funcția de Șef al Departamentului CNMR pentru Combaterea Infracționalității. Comisarul Șef Adraian Anisie a condus Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, direcție care în conformitate cu competenţele conferite de lege, desfăşoară activităţi de cercetare penală în lucrări penale, delegări ale unităţilor de Parchet şi ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie precum şi activităţi de primire a sesizărilor cetăţenilor referitoare la acte sau fapte de corupţie săvârşite de personalul MAI.

Citește și: Carmen Dan, IEȘIRE TRIUMFALISTĂ din fruntea MAI - Ministrul demisionar anunță că dă premii angajaților din zona operativă

" CNMR a stabilit cu Procurorul General al României un Grup de Lucru comun pentru realizarea Strategiei Naționale pentru Prevenirea și Combaterea Infracționalității. Astfel, am decis constituirea departamentului pentru combaterea infracționalității pe care îl va conduce domnul Comisar Șef Anisie. Am toată încrederea în profesionalismul și energia lui Adrian și sunt convins că va forma o echipa de profesioniști care să construiască la nivel tehnic împreună cu Parchetul General, o strategie cât mai adecvată vulnerabilităților actuale ale Romaniei" a declarat Alexandru Cumpănașu, Președinte al CNMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.