Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisarul-şef Adrian Buga a fost împuternicit ca şef al IPJ Suceava

http://www.cronicadebraila.ro
Politia Locala

Comisarul-şef Adrian Buga a fost împuternicit, prin ordin al ministrului afacerilor interne, să exercite, începând cu data de 12 februarie, pe o perioadă de şase luni, funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, informează un comunicat remis marţi de IGPR. Adrian Buga, în vârstă de 47 de ani, fusese împuternicit la 16 noiembrie 2017 ca adjunct al şefului IPJ Suceava pe linie de poliţie judiciară iar pe 21 noiembrie, desemnat cu atribuţii de şef al instituţiei, conform Agerpres.

El lucrează în poliţie din 1994 iar până în 2003 a fost ofiţer cercetări penale şi investigarea criminalităţii economice la Poliţia Rădăuţi. Între 2003 şi 2011 a fost şef al Serviciului Supravegheri Operative şi Investigaţii Suceava, după care, până în 15 noiembrie 2017, a ocupat mai multe funcţii, până la aceea de împuternicit şef la Brigada Operaţiuni Speciale Suceava din cadrul IGPR.

Adrian Buga a absolvit Academia de Poliţie ''Alexandru Ioan Cuza'' din Bucureşti în 1994, ulterior Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii ''Ştefan cel Mare'' Suceava şi cursul postuniversitar ''Managementul Instituţiilor Publice''. De mai mulţi ani, comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava este ocupată de cadre cu mandate interimare sau împuternicite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.