Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia de Disciplină a decis suspendarea lui Eugen Trică şi a lui Ionuţ Cionac de la Poli Iaşi

www.agerpres.ro
Eugen Trică

Antrenorul secund al echipei CSM Poli Iaşi, Eugen Trică, a primit o suspendare din partea Comisiei de Disciplină a FRF pentru următoarele trei partide în timp ce jucătorul Ionuţ Cionac va fi suspendat pentru patru meciuri, informează site-ul oficial al LPF.

“FC Dinamo 1948 vs. CSM Poli Iaşi – Eliminări – În baza art. 53.2 din RD, se sancţionează dl. Trică Eugen, antrenor secund CSU Poli Iaşi, cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 360 lei; În baza art. 68.1 din RD, se sancţionează dl. Trică Eugen cu suspendare pentru trei jocuri şi plata unei penalităţi sportive de 4.000 lei; În baza art. 45.1 din RD, dl. Trică Eugen execută sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv trei jocuri şi o penalitate de 4.000 lei; În baza art. 45.a din RD, se sancţionează jucătorul Cioinac Ionuţ (CSM Poli Iaşi) cu suspendare pentru patru jocuri şi o penalitate sportivă de 5.000 lei; În baza art. 63.1.g + 63.2.1, se sancţionează jucătorul Frăsinescu Cosmin (CSM Poli Iaşi) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei”, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină.

Aproape de finalul partidei FC Dinamo – CSM Poli Iaşi, scor 2-1, în care jucătorii Cionac şi Frăsinescu au primit cartonaşe roşii, antrenorul secund al oaspeţilor a protestat la una dintre deciziile arbitrului Sebastian Colţescu şi a plecat la vestiare, traversând terenul de joc. În cadrul aceleiaşi şedinte, membrii Comitetului Executiv au decis sancţionarea delegatului echipei Sepsi Sfântul Gheorghe, Berecz Gyula, cu suspendare pentru o lună şi o penalitate sportivă de 720 de lei, în timp ce jucătorul Astrei, Alexandru Stan, a fost suspendat un joc şi a primit o penalitate sportivă de 740 de lei, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.