Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia de disciplină a federației belgiene a propus suspendarea lui Mircea Rednic

Mircea Rednic

Comisia de disciplină a federației belgiene de fotbal a propus un meci de suspendare și o amendă de 400 de euro pentru antrenorul român Mircea Rednic, care a protestat din cauza arbitrajului la meciul pierdut sâmbătă de echipa sa, Excel Mouscron, în fața formației Waasland-Beveren (1-2 pe teren propriu), scrie site-ul walfoot.be.

Mircea Rednic a protestat când arbitrul Wim Smet a dictat penalty pentru Waasland-Beveren, în finalul primei reprize, la scorul de 1-0 pentru Mouscron. Smet l-a trimis în tribune pe Rednic, iar Rudy Camacho a transformat lovitura de la 11 metri. Oaspeții au înscris golul doi prin Steeven Langil, în minutul 81, după o fază controversată, când Mergim Vojvoda, de la Mouscron, a părut să fie faultat, conform Agerpres.

În principiu, Rednic nu va fi pe bancă la meciul din deplasare cu Gent, din etapa următoare. Fundașul român Cristian Manea a fost rezervă sâmbătă la Mouscron, care n-a contat pe atacantul lituanian Deivydas Matulevicius, accidentat la coapsă. Cu trei etape rămase din sezonul regulat, Mouscron este pe ultimul loc, 16, cu 18 puncte, la patru lungimi de ocupanta locului 15, Westerlo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.