Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia de Disciplină a FRF a stabilit data de 1 noiembrie ca termen în cazul contestaţiei echipei Astra după meciul cu Sepsi

ilfovsport.ro
minge fotbal

Comisia de Disciplină a FRF a stabilit, miercuri, data de 1 noiembrie ca termen în cazul contestaţiei echipei Astra Giurgiu după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din Liga I, joc a cărui desfăşurare a fost perturbată de probleme la instalaţia de nocturnă. "ACS SEPSI OSK Sf.Gheorghe vs. FC Astra Giurgiu – Contestaţie – Termen 01.11.2017 pentru administrare de probe şi discutarea excepţiilor", se arată pe site-ul LPF.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a decis suspendarea pentru un joc şi penalizarea cu câte 740 de lei a jucătorilor Fabian Lokaj (CS Gaz Metan Mediaş) şi Soljic Josip (ACS Poli Timişoara), eliminaţi la partidele cu CSM Poli Iaşi şi Steaua. În plus, ca urmare a eliminărilor de la FC Botoşani - Dinamo, Nicolae Muşat (FC Botoşani) şi Georgios Katsikas (FC Dinamo) au fost suspendaţi două jocuri şi penalizaţi cu câte 3.000 de lei.

La 15 octombrie, formaţiile Sepsi Sfântu Gheorghe şi Astra Giurgiu au remizat, scor 0-0, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, joc perturbat de probleme cu instalaţia de nocturnă. Partida a fost întreruptă în prima repriză aproape un sfert de oră după ce nocturna de la stadionul din Braşov a cedat, iar repriza a doua a început cu o întârziere de opt minute, tot din cauza problemelor nocturnei. Astra Giurgiu speră să câştige meciul la masa verde, considerând că partida nu mai trebuie reluată după problemele instalaţiei de iluminat, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.