Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a mai penalizat Gaz Metan Mediaş cu două puncte

www.digisport.ro
Burleanu alegeri FRF

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a anunţat, miercuri, că echipa Gaz Metan Mediaş a mai pierdut două puncte ca urmare a neexecutării unei hotărâri a CNSL, conform news.ro.

Decizia este următoarea:

“Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul CS Gaz Metan Mediaş, cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionat de categoria cea mai ridicata, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 24.02.2022 – 10.03.2022, s-au scăzut încă două puncte. Termen 30.03.2022”.

Alte hotărâri ale comisiei:

“Universitatea Craiova vs. ACS Campionii FC Argeş - Eliminare Latovlevici Iasmin (ASC Campionii FC Argeş) - În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancţionează jucătorul cu suspedare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.

FC FCSB vs. FC Farul Constanţa - Eliminare Dussaut Damien Dylan (FC Farul) - În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspedare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.