Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia Europeană a solicitat României noi date despre PNRR în privința digitalizării: 'Nu afectează structura propunerilor'

newslettereuropean.eu
romania ue comisia europeana

Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării precizează că reprezentanţii Comisiei Europene au solicitat, referitor la componenta din PNRR care vizează digitalizarea administraţiei publice, detalii despre proiecte similare desfăşurate sau planificate în alte ţări, pentru comparaţie. "Acest aspect nu afectează structura propunerilor României care fac referire la subiectul cloud guvernamental, ci este unul informativ", subliniază reprezentanţii Ministerului, inormează News.ro.

"Dialogul dintre România şi Comisia Europeană pentru aprobarea a planului se află în acest moment pe ultima sută de metri. Astfel că, pe subiectul digitalizării administraţiei publice, reprezentanţii Comisiei Europene au solicitat, printre altele, ca element de comparaţie, detalii despre proiecte similare desfăşurate, implementate sau planificate în alte ţări, în măsura în care este acest lucru este posibil. Acest aspect nu afectează structura propunerilor României care fac referire la subiectul cloud guvernamental, ci este unul informativ", a transmis, joi seară, Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, cu privire la componenta de digitalizare din Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Conform sursei citate, programul de digitalizare al administraţiei publice din România din PNRR este acceptat de Comisia Europeană.

Vezi și: Publicația germană WELT critică PNRR-ul României: 'Situația este cu mult mai delicată' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.