Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia Europeana critica dur Marea Britanie: Incalca reglementarile UE

ue

Comisia Europeana avertizeaza Marea Britanie ca planurile sale de limitare a imigratiei din statele membre UE este discriminatorie si incalca reglementarile europene, potrivit Financial Times.

"Ideile vehiculate de Guvernul britanic nu sunt în conformitate cu reglementările europene. Pentru noi, este foarte important principiul nediscriminării. În principiu, măsurile de limitare a imigraţiei intră în contradicţie cu legislaţia comunitară", a declarat Jose Manuel Barroso.

Premierul Marii Britanii David Cameron a luat in considerare introducerea unor masuri prin care sa limiteze numarul de imigranti europeni care vin in Marea Britanie pentru a munci. Potrivit unor surse citate de FT şi de Sunday Times, Guvernul britanic elaborează un plan care prevede alocarea de coduri de asigurări sociale cu durată determinată imigranţilor europeni necalificaţi care vin să muncească în Marea Britanie.

Analistii considera ca planul premierului britanic urmareste sa contracareze ascensiunea partidului xenofob si eurofob UKIP în perspectiva unui scrutin legislativ parţial, programat pe 20 noiembrie în circumscripţia Rochester/Strood.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.