Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia Europeană începe, luni, un nou CONTROL pe MCV: Un controversat senator PSD va face parte din Comisia MCV

cursdeguvernare.ro
justitie raport MCV

Comisia Europeană derulează un nou control în cadrul Mecanismului de Cooperare și de Verificare (MCV) ce va avea loc în România, ce va avea loc în perioada 25-27 iunie.

Senatorul PSD, Robert Cazanciuc, a fost desemnat să facă parte din Comisia MCV, care va pregăti materialul pe care îl va prezenta Comisiei Europene (CE).

Citește și: Acuze grave la adresa lui Mălin Bot! „Sandy” Matei lansează bomba! Ce armată ar fi creat jurnalistul

"De la Ministerul Justiţiei am primit o scrisoare pentru a desemna o persoană de contact şi evident, de a formula o serie de considerente în perspectiva misiunii care urmează să vină de la Comisia Europeană pe partea de MCV, la sfârşitul lunii iunie. Domnul senator Robert Cazanciuc este desemnat din partea Senatului, având în vedere că dânsul conduce şi Comisia juridică", a declarat la finele lunii mai, în Parlament preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

În scrisoarea trimisă de ministrul Justiţiei conducerii Senatului, acesta anunţă controlul CE în cadrul MCV din perioada 25-27 iunie şi solicită ajutorul Parlamentului pentru pregătirea misiunii de evaluare. Tudorel Toader reaminteşte de legile justiției și de modificările Codului penal şi ale Codului de procedură penală.

Citește și: Aceasta este cea mai mare ofertă pe care a primit-o Rareș Bogdan pentru o emisiune! Ce i s-a mai asigurat în afară de bani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.