Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia Europeană nu este implicată în decizia autorității de reglementare germană cu privire la Nord Stream 2

eadaily.com
nord stream 2

Agenția Federală de Rețea din Germania a refuzat ca Nord Stream 2 AG să retragă proiectul Nord Stream 2 din regulile actualizate ale Directivei UE privind gazele, a spus autoritatea, vineri, potrivit Tass.

Comisia Europeană nu a fost implicată în decizia luată de autoritatea de reglementare germană de a nu exonera proiectul de gazoduct Nord Stream 2 de cerințele directivei revizuite a UE privind gazele, a spus un purtător de cuvânt al CE vineri TASS.

"Comisia ia notă de decizia Bundesnetzagentur [autoritatea de reglementare germană - TASS] de astăzi (15 mai), la cererea înaintată de Nord Stream 2 pentru o derogare de la normele Directivei privind gazele care se aplică interconectoarelor cu țări terțe completate la 23 mai 2019 ", a declarat purtătorul de cuvânt.

"În conformitate cu Directiva privind gazele, această decizie a fost luată la nivel național, iar Comisia nu a fost implicată în procedura de luare a deciziilor", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Agenția Federală de Rețea din Germania (Bundesnetzagentur) a refuzat Nord Stream 2 AG să retragă proiectul Nord Stream 2 din normele Directivei UE privind gazele actualizate, a declarat autoritatea vineri.

Proiectul Nord Stream 2 este gata în proporție de 93%, așa cum a raportat anterior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.