Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia Europeană, pregătită să continue să negocieze cu Londra viitoarea relaţie după Brexit, îndeamnă la compromis

CCIR
Brexit

Comisia Europeană (CE) se declară pregătită să continue negocierile cu Marea Britanie şi consideră că este ”evident” că fiecare tabără este necesar să accepte compromisuri în vederea ajungerii la un acord cu privire la viitoarea relaţie după Brexit, relatează Reuters, potrivit news.ro.

”Noi rămânem pregătiţi să negociem”, a anunţat într-o confernţă de presă obişnuită, la Bruxelles, un purtător de cuvânt al Comisiei, Eric Mamer, după ce a Guvernul lui Boris Johnson a apreciat că este intutil, în actuala situaţie, o continuare a negocierilor, însă păstrând contactul cu UE.

Citește și: DNA, lovitură cruntă pentru fostul ministru al sănătăţii. Suspiciuni de săvârşire a unor fapte de corupţie, în contextul comercializării de bunuri de uz medical .

Întrebat dacă UE recunoaşte că este necesar să facă la rândul său compromisuri, aşa cum cere Marii Britanii, purtătorul de cuvânt a răspuns că ”pentru a ajunge la un acord, cele două părţi trebuie să se întâlnească şi este, evident, cazul în aceste negocieri”.

Negociatorul-şef UE al Brexitului Michel Barnier urmează să se întţlnească marţi cu omologul său brtanic David Frost, a anunţat Eric Mamer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.