Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI își face reclamă pe Facebook

Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI este condusă de deputatul Ioan Chirteș, de la PNL. Fără nicio emoție pentru Eduard Hellvig, Parlamentul a constatat că SRI a respectat Constituţia şi legile ţării în ultimii şase ani, forul legislativ a considerat că în 2015, 2016, 2017, 2018 și 2019 SRI a respectat tot ce era de respectat.

Citește și: Nicio emoţie pentru Hellvig - Parlamentul a constatat că SRI a respectat Constituţia şi legile ţării în ultimii şase ani

După un asemenea succes, Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI a considerat că trebuie să își facă și un pic de reclamă. A plătit bani la Facebook și a sponsorizat anunțul despre pagina sa de pe rețeaua de socializare. Un lucru neobișnuit, mai ales în situația în care Guvernul se plânge că nu are bani nici pentru alocațiile copiilor, nici pentru pensii, nici pentru salariile profesorilor, dar se găsesc bani pentru reclame pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.