Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia privind alegerile din 2009 urmează să-i audieze marţi pe Muhuleţ,Opriş, Geoană şi Hrebenciuc

comisie

Audierile în comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 vor continua marţi cu vicepreşedintele AEP Marian Muhuleţ, prezent şi luni, şi cu Octavian Opriş, preşedintele AEP la acea dată. Potrivit deciziei membrilor comisiei, tot marţi, ar urma să fie audiaţi Mircea Geoană, candidat la alegerile prezidenţiale din 2009, şi Viorel Hrebenciuc, fost lider PSD.

"L-au rechemat pe Muhuleţ (Marian Muhuleţ - n.r.) pentru că mai erau nişte întrebări de pus. (...) Opriş (Octavian Opriş - n.r.) (...) şi, probabil, că vor fi audiaţi doi dintre cei chemaţi mâine (marţi - n.r.) care au răspuns că ar veni. În speţă, Mircea Geoană şi Viorel Hrebenciuc. Şova (Dan Şova - n.r.) a comunicat că nu are cum să vină", a precizat, pentru Agerpres, senatorul PNL Daniel Fenechiu, vicepreşedinte al comisiei, la finalul şedinţei de luni.

Audierile de marţi ar urma să înceapă la ora 15,00. Preşedintele comisiei, senatorul PSD Mihai Fifor, a anunţat că a obţinut acceptul din partea lui Octavian Opriş, care se prezentase la Parlament, ca audierea sa să aibă loc marţi şi nu luni cum a fost convenit iniţial. Fifor le-a mai comunicat colegilor parlamentari că Ana Maria Pătru, vicepreşedinte AEP în 2009, a solicitat o reprogramare a audierii pentru perioada 29 mai - 2 iunie. "Vă propun să o invităm pe doamna Ana Maria Pătru săptămâna viitoare la audieri. Şi domnul Dan Şova, de asemenea, a solicitat o reprogramare după data de 5 iunie şi vă propun să discutăm cu domnul Şova în săptămâna imediat următoare după data de 5 iunie", a transmis Mihai Fifor.

El a mai propus audierea miercuri a lui Dan Fătuloiu, fost secretar de stat din Ministerul Administraţiei şi Internelor care coordona zona de ordine publică, având în vedere că atunci urmează să se prezinte la comisie şi ceilalţi reprezentanţi ai MAI. Membrii comisiei au acceptat propunerile, urmând ca audierile să continue potrivit noului calendar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.