Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia SRI nu a discutat dacă Liviu Dragnea și Victor Ponta vor fi audiați: Explicațiile lui Claudiu Manda / VIDEO

facebook.com
Dragnea Ponta

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat marţi că până acum nu s-a discutat în comisie despre o invitare la audieri a lui Liviu Dragnea, în contextul în care s-a spus despre acesta că a avut întâlniri private cu Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi.

"În cadrul comisiei, până în acest moment, nu am discutat acest lucru. Sunt diferite persoane pe care le avem în atenţie pentru a fi invitate la comisie, pentru a proba spusele celor care au venit deja la comisie, sunt persoane care şi-au exprimat dorinţa de a veni la comisie şi a ne prezenta diferite lucruri şi am mai spus şi cu alte ocazii, inclusiv subiectele apărute în spaţiul public, de la tăierea porcului sau diferite alte evenimente, nu sunt subiecte pe care să le tratăm cu superficialitate şi le vom evalua în această comisie. Nu pot să vă spun astăzi când va fi această invitare, cine vor fi persoanele invitate, trebuie să vedem care ar fi relevanţa pentru comisia noastră în ceea ce priveşte respectarea sau nerespectarea normelor juridice de către SRI", a precizat Manda, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă în cadrul comisiei s-a discutat despre chemarea la audieri a lui Liviu Dragnea sau a lui Victor Ponta.

Citește și: Sanda Ladoși și soțul ei, săltați de mascati: Acuzatii grave ale DIICOT – prejudiciu imens

El a adăugat că sunt invitate persoane la comisie pentru audieri dacă apar elemente potrivit cărora oameni din SRI încalcă legea, şi nu sunt luate "de bune" afirmaţii făcute în spaţiul public de oricare dintre cei ce apar acolo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.