Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia SRI reînvie cazul procurorului 'Portocală'. Anunţul făcut de Andreea Cosma

Andreea Cosma

Comisia parlamentară de control a activităţii SRI reia cazul de Prahova, unde şeful local al SRI a fost suspectat de legături necurate şi acţiuni ilegate în parteneriat cu procurorul Mircea Negulescu. Deputata PSD Andreea Cosma a declarat că, în urma dezvăluirilor făcute de fostul colonel Daniel Dragomir în ultima perioadă, Comisia va reanaliza cazul şi va da un raport.

"Cu privire la raportul pe care trebuie să mi-l dea, am făcut o solicitare în luna februarie cu privire la abuzurile de la Prahova şi am întrebat în ce stadiu. Urmează ca în 3 săptămâni să-mi dea un răspuns. Se va relua cazul şi după ultimele informaţii din presă de săptămâna trecută vor acorda atenţie si vor probabil vor da un raport", a declarat Andreea Cosma, care nu exlude posibilitatea de a fi invitată la audieri în Comisia SRI.

Întrebată dacă procurorul Negulescu avea legături cu serviciile, Andreea Cosma a răspuns: "Aştept să văd ce va da comisia, eu am povestit. O să vedem. O sa fie prezentat public dacă ni se permite. Eu o sa fac o plângere penală cu privire la situaţia mea, pentru abuz in serviciu şi represiune nedreaptă."

În luna februarie, Andreea Cosma a semnalat relaţiile procurorului Mircea Negulescu cu şeful SRI Prahova şi precedesorul acestuia, legat de instrumentarea unor dosare penale. Ulterior, în luna mai, şeful SRI Prahova, Sabin Iancu, a fost schimbat din funcţie şi mutat la altă unitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.