Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisiile reunite de buget-finanţe au aprobat bugetul Ministerului Sănătăţii pe 2018

www.agerpres.ro
ministerul sănătății

Comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe au aprobat joi bugetul Ministerului Sănătăţii pentru anul 2018. Bugetul ministerului pentru anul viitor este de 8.762.180 mii lei, cu 4,59% mai mult decât execuţia preliminată din 2017, conform Agerpres.

"Creşterile cele mai importante sunt în principal datorate faptului că majorăm salariile pentru personalul medical, pentru a asigura personal medical pentru toate unităţile medicale din ţară. În ce priveşte partea de investiţii, marea majoritate a acestora în ceea ce priveşte aparatura medicală se realizează pe programul cu Banca Mondială pe care îl continuăm, iar în ce priveşte investiţiile în infrastructură avem pornite studii de fezabilitate pentru trei spitale regionale din cele opt. Avem în plan şi sunt discuţii despre spitale judeţene în colaborare cu autorităţile locale", a afirmat ministrul Sănătăţii, Florian Bodog.

Comisiile de buget au aprobat şi bugetul Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate pentru 2018 care este de aproximativ 33 de miliarde de lei, mai mare cu 15,5% decât cel din acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.