Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comitetul Executiv al FRF a decis ca banii din sancţiunile pentru încălcarea protocolului medical să fie distribuiţi celorlalte cluburi

frf

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis, joi, ca sumele strânse din sancţiunile dictate pentru încălcarea protocolului medical să fie distribuite celorlalte cluburi din eşalonul respectiv, informează site-ul oficial al FRF.

"Comitetul Executiv aprobă cu majoritate (3 voturi împotrivă şi o abţinere a domnului Emilian Hulubei, exclusiv cu privire la cuantumul amenzilor) de voturi Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF nr. 18 din 12 iunie 2020 cu amendamentul că sumele provenite din eventualele sancţiuni dictate pentru nerespectarea protocolului medical vor fi distribuite către celelalte cluburi din eşalonul respectiv, cluburi care nu au încălcat protocolul, cu menţiunea că pentru Liga a II-a, dacă este sancţionat un club, sumele respective se vor distribui doar către cluburile participante în play-off-ul stabilit pentru finalizarea sezonului 2019-2020", se arată pe site-ul citat, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alexandru Rafila, adevărul despre manipularea testărilor! Există această posibilitate?

Federaţia Română de Fotbal a stabilit prin decizia Comitetului de Urgenţă din 12 iunie sancţiuni cuprinse între 5.000 şi 100.000 de lei pentru cluburile din Liga I care încalcă protocolul medical emis de autorităţi prin care este reglementată desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus. Liga Profesionistă de Fotbal contestă sancţiunile suplimentare stabilite de FRF pentru cluburile din Liga I, precizând că acestea pot avea consecinţe negative asupra grupărilor.

Tot în şedinţa de joi, Comitetul Executiv al FRF a aprobat completarea componenţei Comisiei de Recurs prin numirea în calitate de membru al lui George Alexandru Ilie, prelungind totodată mandatul acordat comisiilor jurisdicţionale până la data încheierii anului competiţional 2019-2020.

Citește și: El este noul director interimar al Unifarm! A picat examenul cu 5,50

De asemenea, FRF a decis prelungirea cu 10 zile a termenului prevăzut la art. 6 alin. 6 din Regulamentul privind condiţiile de participare în Liga a II-a. Noul termen este 10 iulie 2020, prin urmare deciziile organismelor jurisdicţionale se vor pronunţa în perioada 15-20 iulie 2020 - Comisia de Disciplină şi Etică, respectiv 25-30 iulie - Comisia de Recurs, recursul putând fi formulat în faţa TAS până la data de 5 august inlcusiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.