Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a decis că purtarea măștii de protecție este obligatorie în două localități din județ

Inquam Photos / Octav Ganea
oameni masca

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Bistrița-Năsăud a decis că purtarea măștii de protecție este obligatorie în două localități din județ, în care incidența cazurilor de Covid a depășit 3 la mia de locuitori, anunță MEDIAFAX.

CJSU Bistrița-Năsăud a decis joi că localitățile Ciceu-Mihăești, Cetate, Chiuza, municipiul Bistrița, Braniștea, Mărișelu, unde incidența cazurilor de Covid este cuprinsă între 1,5 și 3 la mia de locuitori, activitatea restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6.00-23.00. Aceleași restricții se aplică și activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

Citește și: Gigi Becali îl desfinţează pe Mirel Rădoi: ‘Ce te mai agăţi? Gata, ai mâncat trei bătăi, la revedere! Asta e!’

„În Șintereag și Șieu-Odorhei, unități administrativ-teritoriale unde incidența de îmbolnăviri în ultimele 14 zile este mai mare decât 3/1000 de locuitori, se restricţionează activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Bistrița-Năsăud.

În plus, în aceste localități, purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.

Prevederile hotărârii CJSU intră în vigoare vineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.