Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania Bosch a inaugurat o nouă hală de producție la Cluj: Investiție de 55 mil. euro

agerpres.ro
bosch cladire cluj napoca

Compania Bosch a inaugurat a treia hală de producție în cadrul fabricii de componente electronice auto din Cluj, investiția totală în noua unitate de producție fiind de aproximativ 55 de milioane de euro.

Noua clădire are o suprafață totală construită de 34.500 de metri pătrați. În fabrica din Cluj, lucrează în prezent peste 3.100 de angajați și se preconizează că acest număr va crește.

La fabrica din Cluj, Bosch produce, din 2013, unități de control electronice care sporesc siguranța rutieră și confortul șoferilor, cum ar fi unități pentru airbag, pentru sisteme de camere multiple, pentru asistență la condus și unități de control electronice pentru eBike. Investiția totală, de la deschiderea fabricii în 2013, se ridică la peste 465 milioane de euro, informează Mediafax.ro.

Adițional zonei de producție, birourilor și sălilor de ședințe moderne, având un design atractiv și ergonomic, noua clădire va oferi diferite facilități, precum zone de comunicare și relaxare și spații exterioare amenajate pentru recreere. În plus, angajații beneficiază de acces la două cantine moderne în incinta fabricii, precum și la terase exterioare. Suprafața totală construită a clădirilor din incinta fabricii – trei hale de producție, două centre logistice, un centru de training, două cantine, două clădiri de gestionare a deșeurilor și alte clădiri anexe - se întinde pe aproximativ 140.000 metri pătrați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.