Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compania bulgară Bulgartransgaz anunță limitarea temporară a capacității de transport

gaze

Compania bulgară Bulgartransgaz a anunțat o limitare temporară a capacității datorită lucrărilor de întreținere a conductei Trans-Balkan, transmite Trend citând compania.

Se presupune că durata estimată a indisponibilității sau incertitudinii este de 96 de ore, indisponibilitatea activelor afectate fiind de 50%.

Evenimentul va acoperi perioada cuprinsă între 4 iunie și 8 iunie, a declarat compania.

Bulgartransgaz EAD este un operator combinat care desfășoară activități licențiate de transmisie și depozitare a gazelor naturale. Compania își desfășoară o politică de comportament transparentă și responsabilă și urmărește asigurarea condițiilor sigure și a dezvoltării durabile a pieței gazelor naturale în țară și regiune în conformitate cu principiile egalității și transparenței.

Ca parte a rețelei europene comune de gaze naturale, Bulgartransgaz EAD este ghidată de cerințele celui de-al treilea pachet de liberalizare a energiei, de legislația europeană și bulgară.

Compania este proprietara si operatorul retelei nationale de transport gaze cu functie importanta - transportul gazelor naturale pe teritoriul Bulgariei catre companiile de distributie a gazelor naturale si consumatorii industriali, reteaua de transport pentru tranzitul de tranzit - transmisia gazelor naturale pe teritoriul Bulgariei catre tarile România, Turcia, Grecia și Macedonia; depozitarea subterană a gazului în Chiren (UGS Chiren) cu funcție principală - depozitarea gazelor naturale pentru acoperirea fluctuațiilor sezoniere în consum și livrare de gaze naturale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.